Selecteer een pagina

Details
zijn niet details,
ze maken
het ontwerp.

Wat

maakt Studio Chris10?

huisstijlen

Iedereen heeft unieke kwaliteiten en talenten die hem of haar bijzonder maakt. Niemand is het zelfde en ook jouw merk heeft iets dat zich onderscheid van de rest. Het is mijn taak om dit tot uitdrukking te brengen in een stijl die aansluit bij jouw verhaal en wat je doelgroep inspireert. Ik ontwerp graag voor jou de visuele identiteit die laat zien waarom jij anders bent en je herkenbaar maakt voor jouw publiek.

Websites

Net als met je huisstijl, is je website een mooie kans om het unieke karakter van jouw merk zichtbaar te maken. Of het nu gaat om een eenvoudige één-pagina website, uitgebreid blog of geavanceerde webshop, ik creëer doordachte lay-outs die doelgericht, consistent, responsive en vindbaar zijn, en laat ze succesvol tot leven komen met de juiste uitstraling en inhoud.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wie

is studio chris10?

Christien Glashouwer | grafisch ontwerper en webdesigner
Hi! Wat leuk dat je op mijn website bent! Ik ben Christien, webdesigner en grafisch ontwerper met een liefde voor elegante eenvoud, natuurlijke kleuren en speelse details.

Als kind maakte ik al graag de wereld om mij heen een stukje mooier en dacht dat ik later binnenhuisarchitect, etaleuse of styliste wilde worden. Hiervoor ging ik een opleiding volgen aan het CIBAP in Zwolle. Tijdens deze opleiding ontdekte ik de wereld van grafische vormgeving en het werd voor mij duidelijk dat ik dit wilde doen, maar dat niet alleen. Internet was in die tijd erg in opkomst en ik wilde verder leren om websites te kunnen bouwen. Mijn volgende stap werd daarom het volgen van de HBO studie Multimedia Design & Technology. Tijdens deze studie is in 2006 Studio Chris10 geboren. Sindsdien heb ik veel merken en bedrijven van een huisstijl en website voorzien. Met name in de gebieden mode, lifestyle, food, interieur en design, vakgebieden die mij persoonlijk erg aanspreken.

Wat ik leuk vind aan mijn werk is dat ik ondernemers kan helpen, die misschien net als jij, een idee hebben voor een mooi product of dienst en dit zichtbaar willen maken aan hun publiek. Ik help bij het creëren van een unieke branding en website, waarin jouw passie en verhaal visueel worden en waarmee jij je ideale klant kan bereiken.

X Christien

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact

met Studio Chris10?

Helaas… De komende tijd zit ik helemaal vol met projecten. Hierdoor neem ik voorlopig geen nieuwe opdrachten aan. Voor vragen kun je mij mailen via info@studiochris10.nl. Ik reageer zo snel mogelijk.
 

Christien Glashouwer
info@studiochris10.nl
 

Gevestigd in Leeuwarden

Stay tuned!

Achter de schermen werk ik al een tijdje aan iets nieuws voor vrouwelijke ondernemers, creatieven, coaches, bloggers en iedereen die graag een mooi vormgegeven plekje op het web wil hebben. Nieuwsgierig? Laat je email achter en ik breng je als eerste op de hoogte zodra ik het kan laten zien!

Bedankt voor je inschrijving! Ik hou je op de hoogte!